עדכון אחרון ב – יום רביעי, 5 פברואר 2025, 9:05 על ידי חדשות דימונה
ראש העיר דימונה, בני ביטון, הגיע ביום שלישי לסיור עבודה בקריית ים, שם נפגש עם ראש העיר דוד אבן צור וצוות הרשות המקומית. במהלך הביקור התרשם ביטון מהתחדשות העירונית בקריית ים ומתנופת הפיתוח המרשימה שהעיר חווה.
״שמחתי לפגוש את בני״, אמר אבן צור. ״כסגן יו״ר המרכז לשלטון המקומי, הוא תמיד מדבר בגאווה על הצמיחה וההתחדשות בדימונה, לצד העמידה האיתנה של תושבי העיר בזמן מלחמת חרבות ברזל״.
השניים, שעומדים בראש ערים שחוו את כאב האובדן במהלך מלחמת חרבות ברזל, הביעו תקווה משותפת לשובם המהיר של כל החטופים לחיק משפחותיהם. ״כולנו תפילה שכל החטופים יחזרו במהרה ויתאחדו עם יקיריהם״, אמרו יחדיו.
במהלך הביקור התלוצצו ראשי הערים על המרחקים שבין דימונה לאילת לעומת דימונה לקריית ים. בני ביטון, הידוע כיזם בנשמתו, הוביל בשנים האחרונות מהפכה בדימונה והפך את העיר למודל של צמיחה והתחדשות בכל רובד.
״המפגש עם דוד היה הזדמנות נהדרת לשתף פעולה וללמוד אחד מהשני״, ציין ביטון. ״אני בטוח ששיתוף הפעולה בין הרשויות רק ימשיך ויתחזק לטובת התושבים״.
ראשי הערים סיכמו את הביקור באווירה חמה, תוך דגש על החשיבות של המשך פיתוח הערים ושמירה על חוסן קהילתי. יהי רצון שנמשיך לבנות ולצמוח – ושתושבי ישראל יזכו לשקט ולשלום במהרה.
-----------------------------------------------------------------------
הצטרפו אל צוות הכותבים שלנו יש לכם סקופ?, חדשות? תוכלו לשלוח אלינו ולאחר בדיקת החומר נפרסם. ניתן לדווח על חדשות אל העורך במייל כתובת המייל: rentatar@gmail.com - שלחו כאן אימייל על פי ''שימוש הוגן'' המעוגן בסעיף 19 לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח-2007. המערכת שלנו מכבדת זכויות יוצרים ועושה כל מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המועברים אלינו, אם זיהיתם בכתבות או הידיעות צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות למערכת ולבקש קרדיט או לבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: rentatar@gmail.com - שלחו כאן אימייל